De omgeving

B&B en Recreatiewoning De NieuwenHof liggen in een omgeving waar je oren, ogen en tijd te kort komt. Van actief tot bezichtiging van natuur tot culinair. Voor alle leeftijden is er veel te doen en te ervaren.

Geniet van en in de omgeving
De natuur in de omgeving van De NieuwenHof biedt voor ieder wat wils. Wandel-, fiets-, ruiter en menroutes. Kort of lang, aan jou de keuze. Geniet met de kids van het Ridders en Roverspad in de Kasteelse bossen, wandel of fiets eindeloos via knooppunten of kies voor een kant en klare buitenrit. Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur op de Tienrayse- en Swolgenderheide of in natuurreservaat Het Schuitwater. Kortom, veel te veel moois om hier te benoemen.

Loop je het Pieterpad?

De NieuwenHof ligt op 1,5 km van de route. In overleg halen en brengen we je graag.

Kijk voor meer inspiratie en mogelijkheden op onderstaande sites.

Cultuur & themaparken

Gaat jouw voorkeur uit naar een dagje cultuur snuiven of een (adembenemende) activiteit? Ook dat kan in de omgeving van De NieuwenHof. Laat je meeslepen in de wereld van deze musea en themaparken.

Maas & plezier

De Maas is onlosmakelijk verbonden met de omgeving van De NieuwenHof. De veerponten en het voetveer brengen je eenvoudig naar de andere kant. Uiteraard kun je de Maas bewonderen vanaf de wal. Voor een heel andere kijk op het water en de omgeving, neem je de Maashopper of de Maasboot. Een heerlijke tocht als rondvaart of als fiets-/wandelpendeldienst. Aan jou de keuze.

Wil je meer inspiratie over wat er te doen en te beleven is in de omgeving? Neem een kijkje op onderstaande sites. Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen, dan helpen wij je uiteraard graag.

Eten & drinken
Wat eten en drinken betreft is er te veel lekkers in de buurt. Uiteraard vertellen we je graag persoonlijk waar je de leukste en lekkerste plekjes vindt.

Wil je iets lekkers bij de borrel? Laat het ons weten, we maken een heerlijk eten-wat-de-pot-schaft-plankje voor je klaar. Dat wordt bourgondisch genieten.

Zin om de omgeving te ontdekken en te ervaren?
Reserveer dan de B&B of de recreatiewoning bij De NieuwenHof.