Overnachten met paard

Van oudsher heeft De NieuwenHof een bijzondere band met paarden. De gastenkamers van de B&B bevinden zich namelijk in de vroegere paardenstallen. Het is voor ons dus vanzelfsprekend dat ook jouw geliefde paard of pony welkom is bij De NieuwenHof.

Weidegang
De B&B en recreatiewoning zijn omringd met weilanden. Ruimte genoeg dus voor een weidegang. Momenteel is er plek voor twee paarden of pony’s die samen in een weiland van 25×40 meter kunnen lopen. In de toekomst bieden we voor maximaal vijf paarden een weidegang, maar zover is het nog niet. In de wei staat een schuilhut, voor extra comfort. Voor water wordt gezorgd en het gras in de wei geeft extra vitaminen. Voor brokken dien je zelf te zorgen. Net als voor het opruimen van de mest, op de daarvoor bestemde plek.
Op de parkeerplaats van De NieuwenHof is voldoende ruimte voor de trailer en als je wilt, kun je het zadel veilig opbergen in de fietsstalling.

Meer verwennerij
De NieuwenHof is nog volop in ontwikkeling. In de nabije toekomst komen er drie paddocks met gras, picknicktafels en een plek met knabbelkruiden voor jouw paard of pony. Kortom er volgt meer verwennerij.

Paardengemeente Horst aan de Maas
Horst aan de Maas is een echte paardengemeente. Veel bekende stallen hebben hier hun prachtige paarden staan en misschien heeft u weleens gehoord van Peelbergen Equestrian Centre. Een hippische accommodatie waar ruiters en paardenmensen van over de hele wereld trainen en deelnemen aan wedstrijden. Vanuit de NieuwenHof kun je dit eenvoudig bezoeken voor wedstrijden, evenementen of het restaurant.

Ruiter- en menroutes
Vanaf De NieuwenHof stap je zo op mooie ruiter- en menroutes. Stel er zelf een samen of maak gebruik van de routes die voor je klaarliggen.

De NieuwenHof is aangesloten bij Paardenwelkom.

Gezondheid & verzorging
De gezondheid en verzorging van jouw paard of pony nemen wij serieus. We gaan ervan uit dat jij dat ook doet.

  • Breng het paspoort van je paard mee
  • Zorg voor de juiste vaccinatie tegen influenza. Laatste enting maximaal 1 jaar voor aankomstdatum.
  • Controleer regelmatig op wormen en behandel indien nodig.
  • Hengsten zijn in overleg welkom.

Prijzen overnachting paard/pony

€25,00

per nacht met weidegang

€20,00

vanaf 3 of meer nachten met weidegang

Mocht je paard of pony onverhoopt niet fit zijn, laat deze dan thuis.

Wat mensen zeggen over B&B De NieuwenHof

Lees verder
Wat een fijne B&B! Genoten! Leuke gastvrouw, lekker ontbijt.
Lees verder
War wunderschön. Sehr schönes Zimmer und die Vermieter sind sehr nett! Würde zu jeder zeit gerne wiederkommen
Lees verder
De boerderij is mooi gelegen met weids uitzicht op de velden met blauwe bessen en mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Bedankt voor jullie gastvrijheid en enthousiasme! We komen zeker terug!
Lees verder
We hebben hier een heerlijk weekend gehad. De verzorging was prima en is voor herhaling vatbaar. De gastvrouw is erg vriendelijk.